SzauNap

Időszak: 2018. 11. 12. - 2018. 12. 31.

Minden kedden és csütörtökön 17:00-tól!

 

November 12-től minden kedden és csütörtökön ún. SzauNap-ot hirdetünk, mely azt jelenti, hogy ezeken a napokon Vendégeinknek lehetősége van csak a szauna világunkba belépőjegyet váltani és egészen 20:00-ig kipihenni a nap fáradalmait, feltöltődni energiával! 

A szauna jegy ára: 1000 Ft, mellyel Vendégeink csak a szauna világ szolgáltatásait vehetik igénybe, természetesen ebben az esetben is biztosítjuk az öltözőszekrény használatát is.

Szaunázó Vendégeink kényelméért szauna szeánszokat kedden és csütörtökön 17 óra után is tartunk  az alábbi időpontokban: 17:15 és 18:15. A szeánszokon való részvétel ezeken a napokon sem különbözik a korábbiaktól, tehát:

A szeánszokra előzetes bejelentkezés szükséges, melyet Vendégeink a recepción tehetnek meg.
A szeánszok ára alkalmanként 500 Ft  szauna jegy megváltása mellett.
A szeánszokon maxium 15 fő vehet részt.

Minden szeánsz ideje alatt a szaunamester bent tartózkodik a vendégekkel a szaunában, fokozatosan hevíti fel a kabint az aromás ráöntésekkel a kályhára, ezzel garantálva a vendégek aklimatizálódását. A vendégek körül szaunazászlója és törölközője segítségével kavarja a forró levegőt.
Ezen kívül a szaunamester igyekszik minden, a szaunázást érintő kérdés megválaszolására és ellenőrzi, hogy minden vendég betartsa a helyes-, és higiénikus szaunázás szabályait. Egy-egy program időtartama maximum 12-15 perc, de bárki aki úgy érzi elég volt számára, nyugodtan elhagyhatja a szaunát. Ezt követi a lehűlés, majd pihenés, relaxáció.

 


kontakt

Lenti Termálfürdő és

Szent György Energiapark

8960 Lenti, Táncsics M. u. 2/a

Tel.: +36 (92) 351 320

Mail: furdo@lenti.hu

Nyitva: Minden nap 09.00 - 20.00

Hírlevél


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Lenti Gyógyfürdő Kft. hírlevelet küldjön az itt megadott e-mail címre.

Közösség