Szent György Energiapark

A lenti termálfürdő területén lévő Szent György Energiapark Európában egyedülállóvá teszi a lenti termálfürdőt, mivel olyan jótékony hatású energiavonalak találkozási pontjaiban fekszik, ahol a vendégek a gyógyvíz és e különleges energetikájú hely együttes hatása miatt hatékonyabban tudnak pihenni, feltöltődni, gyógyulni, 
A földsugárzások ezen típusát - az ún. Szent György vonalakat - a keleti kultúrákban sárkányáramoknak nevezték. 

A régi korokban, kultúrákban a Föld ilyen vonulatait, „idegáramait” szentként tisztelték. Ilyen vonalak találkozási pontjaiba kultikus, szakrális helyek épültek, mint pl. Stonehenge, Lourdes, Fatima, Machu Picchu, az egyiptomi piramisok vagy Árpádkori templomok. 

A Lenti gyógyfürdő területén 2002-ben fedeztek fel földsugárzásokat, amelyeknek több kereszteződési pontja is található itt, és a Föld energetikai hálózatának részét képezi. 
Bioenergetikus természetgyógyászok szerint minden betegség egy energiahiányos állapot következménye. Az Energiapark területén találhatósugárzások ezt az energiahiányos állapotot állítják helyre. Az egész szervezetre hatnak és harmonizálják az energia áramlását. Az alapvető működést segítik, jó hatású folyamatokat indítanak be, melyek helyreállítják a testi és a lelki egyensúlyt. 

A Szent György Energiaparkban egy-egy alkalommal 1-2 órát érdemes eltölteni. 
A parkban a kikövezett rész a Szent György vonalak irányát mutatja, a „karók” pedig e vonalak találkozási pontjait jelzik, ahol a legerőteljesebb a földsugárzás. 
Ezeken a helyeken 20-30 percet érdemes eltölteni. Ezt az időt pihenéssel, kisebb sétával vagy mozgással lehet kombinálni. 

A Szent György Energiapark egész évben látogatható! 

Információ:
furdo@lenti.hu

Mik azok a jótékony földsugárzások?

Szent György-vonalakat a keleti kultúrákban sárkányösvények nevezik. 
Ezek az energiafolyamok úgy hálózzák be bolygónkat, ahogyan a testünket átszövik a meridiánok, azaz energiacsatornák. A Szent György-vonalak a különféle földsugárzások közül a jótékony hatásúak közé tartoznak. A régi korok emberei ismerték ezeknek, a helyeknek az élettani és spirituális hatását, és szent helyként tisztelték. Hazánkban olyan szakrális jelentőségű helyszínek alatt fedezték fel a Szent György-vonalak kereszteződéseit, mint az őskeresztény központok, az Árpád-kori templomok és a középkori kolostorok. Világszerte pedig a Mária-kegyhelyek és az ősi civilizációk vallási központjai: az egyiptomi piramisok, a perui Macchu Picchu, vagy az angliai Stonehenge alatt bukkantak a Föld energiaáramainak találkozási pontjaira. 
Bioenergetikus szakemberek szerint, ha nem is fog mindenki egyik percről a másikra minden bajából kigyógyulni a csodás Szent György-pontokon, az azonban valószínű, hogy immunrendszerét rendkívüli mértékbenmegerősítheti, ha naponta több órát, huzamosabb ideig eltölt fölöttük. Az ott mért jótékony sugárzások legfőbb erénye, hogy hatásukra megindulnak a test öngyógyító folyamatai. 
A biorezonanciás műszerek kimutatják sejtjeink aktuális rezgéseit, amelyek az energiakúrák előtt egészen más: sokkal kedvezőtlenebb képet mutatnak, mint azok után. 
Szakemberek szerint a Lenti Termálfürdő területén található Szent György Energiapark magyarországi viszonylatban is kiemelkedően nagy energiájú. Tudvalevő, hogy hazánkban a sajátos geológiai adottságoknak köszönhetően fele olyan vastag a földkéreg, mint a világ más pontjain, ezért intenzívebb hatásúak a földsugárzások. Lentiben ezen felül sok más hazai hellyel ellentétben nemcsak kettő, hanem három energiavonal találkozik.

Kártyaelfogadás (csak szállásfoglalásra)
OTP SZÉP kártya MKB SZÉP kártya K&H SZÉP kártya
Lyoness CashBack
Csatlakozz hozzánk a facebookon!

:: Lenti Gyógyfürdő Kft. | 8960 Lenti, Táncsics M. u. 2/a
Telefon: +36 (92) 351 320 | Fax: +36(92) 351 770 | E-mail: furdo@lenti.hu | Adószám: 11937355-2-20

© 2012 - Minden jog fenntartva!
2009 évi CXXII törvény adatszolgáltatás
Közbeszerzési eljárások