Mik azok a jótékony földsugárzások?

A Szent György-vonalakat a keleti kultúrákban sárkányösvényként ismerik. Ahogyan testünket átszövik a meridiánok, azaz az energiacsatornák, úgy hálózzák be bolygónkat a Föld különböző energiavonalai. A Szent György-vonalak a különféle földsugárzások közül a jótékony hatásúak közé tartoznak. Hazánkban olyan szakrális jelentőségű helyszínek alatt fedezték fel e-vonalak kereszteződéseit, mint az őskeresztény központoknál, az Árpád-kori templomoknál, illetve középkori kolostoroknál. Világszerte a Mária-kegyhelyeknél, az ősi civilizációk vallási központjainál, mint az egyiptomi piramisok, a perui Macchu Picchu, vagy az angliai Stonehenge alatt bukkantak a Föld energiaáramainak találkozási pontjaira. A régi korok emberei ismerték ezen helyek élettani és spirituális hatását, és szent helyként tisztelték őket.
Bioenergetikus szakemberek szerint, ha nem is fog mindenki egyik percről a másikra minden bajából kigyógyulni a csodás Szent György-pontokon, az azonban valószínű, hogy immunrendszerét rendkívüli mértékben megerősítheti, ha naponta több órát, huzamosabb ideig eltölt felettük. Az ott mért jótékony sugárzások legfőbb erénye, hogy hatásukra megindulnak a test öngyógyító folyamatai.
A biorezonanciás műszerek kimutatják sejtjeink aktuális rezgéseit, mely rezgések az energiakúrák előtt sokkal kedvezőtlenebb képet mutatnak, mint azok után.
Szakemberek szerint a Lenti Termálfürdő területén található Szent György Energiapark magyarországi viszonylatban is kiemelkedően nagy energiájú. Tudvalevő, hogy hazánkban a sajátos geológiai adottságoknak köszönhetően fele olyan vastag a földkéreg, mint a világ más pontjain, ezért intenzívebb hatásúak a földsugárzások. Lentiben ezen felül sok más hazai hellyel ellentétben nemcsak kettő, hanem három energiavonal is találkozik.


kontakt

Lenti Termálfürdő és

Szent György Energiapark

8960 Lenti, Táncsics M. u. 2/a

Tel.: +36 (92) 351 320

Mail: furdo@lenti.hu

Nyitva: Minden nap 09.00 - 20.00

Hírlevél


Hozzájárulok ahhoz, hogy a Lenti Gyógyfürdő Kft. hírlevelet küldjön az itt megadott e-mail címre.

Közösség