Szabadtéri fürdő

A Lenti termálfürdő 5 szabadtéri (gyermek-, úszó-, élmény- és gyógymedencékkel) és egy félig fedett hidro-masszázs élménymedencével valamint 8 ha zöldterülettel várja a pihenni és felüdülni vágyókat. 
A fürdő legnagyobb medencéje 1340m2 vízfelületű, melyben vadvízáram, nyakzuhany, masszázspadok és egy 74m hosszú ún. Anakonda csúszda nyújt páratlan élményeket.

(A szabadtéri rész - gyógy-, úszó-, gyermek- és tanmedence május 1-től szeptember 28-ig üzemel. 
A csúszdás élménymedence pedig június 4. - augusztus 31. között!)

A fedett fürdő

A közel 4 700 négyzetméteres fedett fürdőrészben – 9 medence – (úszó-, gyógy-, gyermek- és hidromasszázs medencék, csúszdás élménymedence, jacuzzi, nyakzuhanyok, különféle masszázselemek stb.), szauna világ - benne finn, aroma és infraszauna -, 630m2 pihenőtér pihenőágyakkal, gyógyászati részleg és szépségfarm is működik. 
A fedett úszómedence 28°c, a gyógy- és a hidromasszázs medencék 38°c, a tan- és gyermekmedence pedig 34°c. 
A fedett fürdőbe elektronikus (chip karórával működő) „forgóvillás” belépőrendszeren keresztül lehet bejutni. A chip karórák az öltözőszekrényeket is nyitják/zárják.

A fogadótérben található a Tourinform Iroda is. 

A fedett fürdő egész évben nyitva!

Szauna világ

A lenti fedett fürdőben külön, önálló részen találhatók a szaunák. Benne két finn, egy aroma valamint egy physiotherm infraszaunával. Belső és szabadtéri pihenőrész is tartozik a szaunákhoz, ahol komfortos pihenőágyakon relaxálhatnak a vendégek. 
A szauna használata edzi a testet, erősíti az immunrendszert és oldja a stresszt. A rendszeres szaunázás selymes bőrt eredményez, lassítja az öregedési folyamatokat, megnyugtatja és frissíti a testet-lelket. 

A szauna világba külön belépőjegy vásárlása szükséges, amely naponta   1.000 Ft viszont napi kétszeri belépési alkalmat jelent a fürdőben való tartózkodás ideje alatt. 

A szauna naponta 9.00 – 20.00 óráig nyitva.

Kártyaelfogadás (csak szállásfoglalásra)
OTP SZÉP kártya MKB SZÉP kártya K&H SZÉP kártya
Lyoness CashBack
Csatlakozz hozzánk a facebookon!

:: Lenti Gyógyfürdő Kft. | 8960 Lenti, Táncsics M. u. 2/a
Telefon: +36 (92) 351 320 | Fax: +36(92) 351 770 | E-mail: furdo@lenti.hu | Adószám: 11937355-2-20

© 2012 - Minden jog fenntartva!
2009 évi CXXII törvény adatszolgáltatás
Közbeszerzési eljárások