Tájékoztató a fürdőlátogatáshoz

Ajánlatkérés
- +
- +

Kedves Vendégeink!


A Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark 2021. május 21-től ismételten nyitva tart és fogadja vendégeit.

Örömünkre szolgál, hogy kikapcsolódása helyszínéül a Lenti Termálfürdőt választja. Fürdőnk újranyitása és működése a jelenleg hatályos Kormányrendelet és a Nemzeti Népegészségügyi Központ útmutatója alapján történik. Tesszük mindezt annak érdekében, hogy Vendégeink ne csak élményekben részesüljenek, de maximális biztonságban érezhessék magukat a nálunk töltött idő alatt.  

Ennek megfelelően, összegyűjtöttük azon információkat, amelyekről fürdőlátogatásukat megelőzően célszerű tájékozódni.

Az aktuális belépőjegyárakért kattintson ide.

COVID-19 információk

MASZK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY TÁVOLSÁGTARTÁS
maszk távolság
Kérjük, fürdőlátogatásuk során szájat és orrot eltakaró maszkot hozzanak magukkal. Maszk viselése kötelező, azokon a helyszíneken ahol nem tartható a 1,5 m távolság (pénztár, öltöző, vizesblokkok). A fürdő látogatása koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal ill. a védettséget igazoló applikáció bemutatásával lehetséges. Kérjük, védettségi igazolványát, továbbá egy személyazonosító okmányt hozzon magával. Ennek hiányában, sajnos nem tudja igénybevenni fürdőnk szolgáltatásait. Nem egy háztartásban élők között, a parton legalább 1,5 m a vízben pedig legalább 2 m távolság tartandó. Kérjük, ügyeljenek, a megfelelő távolság betartására.
EGÉSZSÉG HIGIÉNIA KÉSZPÉNZMENTES FIZETÉS
egészség higiénia kártyás fiz
Fürdőnket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző vendégek látogathatják. A kihelyezett kézfertőtlenítő pontok használata, továbbá a mosdók használatát követő alapos kézmosás kötelező. Kérjük, ügyeljenek a higéniára! Amennyiben lehetőségük van rá, kérjük részesítsék előnyben a készpénzmentes fizetési módokat (bankkártya, SZÉP kártya).
ZUHANYZÁS PAPUCS SZEMÉLYZET UTASÍTÁSAI
zuhany papucs utasítás
A medencék használata előtt és utána zuhanyzás valamint a lábmosó használata kötelező.  Papucs használata a fürdő teljes területén kötelező. Kérjük, tartsák be a személyzet és a fürdő területén található figyelmeztető táblák utasításait.
BELÉPÉS-BELÉPŐJEGYVÁLTÁS RÉSZLEGEK-MEDENCÉK PARKOLÁS
belépés részlegek parkolás
A fürdőbe történő belépés és belépőjegy váltás, a nyári pénztáron keresztül történik. A téli főbejáraton keresztül a fürdőbe történő belépés nem lehetséges. Kérjük, ennek megfelelően közelítsék meg a fürdőt. A jelenleg zajló fürdőfejlesztésből adódóan bizonyos részlegek és medencék nem üzemelnek. Bővebb információkért görgessen lejjebb fürdőtérképünkhöz Vendégeink számára térítésmentes parkolás biztosított a nyári bejáratnál. A téli főbejáratnál a parkolás a fürdőfejlesztés miatt nem lehetséges.

FÜRDŐTÉRKÉP

A térkép letöltéséhez kattintson ide.

Amennyiben a fenti információk között, felmerülő kérdésére nem találja meg a választ, készséggel állunk rendelkezésére elérhetőségeinken:

  • Telefon: (06 92) 351 320
  • E-mail: info@lentifurdo.hu
Hírlevél Feliratkozás