Szent György Energiapark

Ajánlatkérés
- +
- +

Energiavonalak

Ahogyan testünket átszövik a meridiánok, azaz az energiacsatornák, úgy hálózzák be bolygónkat a Föld különböző energiavonalai. A biorezonanciás műszerek kimutatják sejtjeink aktuális rezgéseit, mely rezgések az energiakúrák előtt sokkal kedvezőtlenebb képet mutatnak, mint azok után.

Tudvalevő, hogy hazánkban a sajátos geológiai adottságoknak köszönhetően fele olyan vastag a földkéreg, mint a világ más pontjain, ezért intenzívebb hatásúak a földsugárzások. Lentiben ezen felül sok más hazai hellyel ellentétben nemcsak kettő, hanem három energiavonal is találkozik. A Szent György-vonalak a különféle földsugárzások közül a jótékony hatásúak közé tartoznak.

Hazánkban olyan szakrális jelentőségű helyszínek alatt fedezték fel e-vonalak kereszteződéseit, mint az őskeresztény központoknál, az Árpád-kori templomoknál, illetve középkori kolostoroknál. Világszerte a Mária-kegyhelyeknél, az ősi civilizációk vallási központjainál, mint az egyiptomi piramisok, a perui Macchu Picchu, vagy az angliai Stonehenge alatt bukkantak a Föld energiaáramainak találkozási pontjaira. A régi korok emberei ismerték ezen helyek élettani és spirituális hatását, és szent helyként tisztelték őket.

Bioenergetikus szakemberek szerint, ha nem is fog mindenki egyik percről a másikra minden bajából kigyógyulni a csodás Szent György-pontokon, az azonban valószínű, hogy immunrendszerét rendkívüli mértékben megerősítheti, ha naponta több órát, huzamosabb ideig eltölt felettük. Az ott mért jótékony sugárzások legfőbb erénye, hogy hatásukra megindulnak a test öngyógyító folyamatai.

Szent György Energiavonalak

A Szent György-vonalakat a keleti kultúrákban sárkányösvényként ismerik.

Az ezoterikus tanok szerint a bolygónkat úgynevezett Szent György-vonalak hálózzák be – a vonalakat Sárkányösvénynek, más néven sárkányvonalaknak is nevezik, melyek mentén, különösen pedig kereszteződéseiknél gyógyító energiák összpontosulnak. Kialakulásuk alapvetően a Föld mágnesességére vezethető vissza.

Ezek egyfajta rezgések, energiarendszerek. Ahol a vonalak keresztezik egymást, azok akupunktúrás pontoknak tekinthetők, hasonlóan az emberi test akupunktúrás pontjaihoz. A többszörös metszetek egyben szakrális, szentnek tekintett helyek.

Az energiakoncentráció hatalmas ezeken a területeken. Olyan erős az energetizáló tér, hogy pár perces ott-tartózkodás során képes feltölteni auránkat.

Lakni ezeken a helyeken nem egészséges és nem ajánlott, a túl sok energia nem kezelhető az ember számára. A Kárpát-medencének egyedülállóan kitüntetett szerepe van a Szent György-vonalak rendszerében, itt ugyanis az akupunktúrás pontoknak olyan gyakorisága fedezhető fel, amely páratlan a Földön.

Szent György Energiapark

Az igazi kuriózum a Lenti Gyógyfürdő területén a Szent György Energiapark.

Szakemberek szerint az Energiapark magyarországi viszonylatban is kiemelkedően nagy energiájú és olyan jótékony hatású energiavonalak találkozási pontjaiban fekszik, amely fürdőnket egyedülállóvá teszi egész Európában.

Az ún. Szent György vonalakat (a földsugárzásoknak-ennek a típusát) a keleti kultúrákban sárkányáramoknak nevezték, és szent helyként tisztelték az ilyen sugárzásokkal átszőtt helyszíneket. A Lenti Gyógyfürdő területén 2002-ben fedeztek fel földsugárzásokat, melyeknek több kereszteződési pontja is itt található, és a Föld energetikai hálózatának részét képezik. Bioenergetikus természetgyógyászok szerint minden betegség egy energiahiányos állapot következménye. Az Energiapark területén található sugárzások ezt az energiahiányos állapotot képesek helyreállítani.

Az itteni energiák egész testünkre hatva harmonizálják az energia áramlását, pozitív hatású folyamatokat indítanak be, melyek helyreállíthatják a testi és a lelki egyensúlyt. A Szent György Energiaparkban egy-egy alkalommal 1-2 órát érdemes eltölteni, melyben a kikövezett rész a Szent György vonalak irányát mutatja, az „oszlopok” „karók” pedig e vonalak találkozási pontjait jelzik: ott a legerőteljesebbek a földsugárzások. Ezeken a találkozási pontokon akár 20-30 percet is érdemes, javasolt eltölteni. Ezt az időt pihenéssel, kisebb sétával vagy mozgással lehet kombinálni. Tegyen egy sétát itt tartózkodása közben Energiaparkunkban és engedje át magát jótékony hatásainak! A térség klímája, fürdőnk gyógyvize és ez a-különleges energetikájú hely fokozottan segíti a pihenését, a feltöltődését, a testi-lelki megújulását.

Hírlevél Feliratkozás