Fürdőfejlesztés - Kisfaludy 2030

Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark egészségturisztikai fejlesztése.

A Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. támogatói okiratba foglalta a Lenti Gyógyfürdő Kft. Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark egészségturisztikai fejlesztése elnevezésű projekt támogatását. 

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

A Beruházást érintő fő területek:
-Gyógyászati részleg felújítása és bővítése
-Belső medencetér megújítása
-A főbejárat és az étterem korszerűsítése

A fejlesztésnek köszönhetően a fedett fürdő, nem csak esztétikai de vízgépészeti szempontból is megújul, továbbá az öltöző és vizesblokkok illetve a lég- és világítástechnika is korszerűsítésre kerül. Kialakításra kerül egy önálló gyógyászati részleg, ahol a meglévő szolgáltatások palettája nem csak további, a hagyományos gyógyvízhez kapcsolódó kezeléssekkel bővül, de a kezelőhelyiségek számának növelésének köszönhetően, helyet kap az egyedülálló oxigénterápiás kezelés is. Megújul és kibővül továbbá a jelenlegi vendéglátóegység a megnövekedett vendéglétszám kiszolgálásához, továbbá korszerűbb főbejárat fogadja majd a fürdőbe érkező vendégeket.

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Lenti Gyógyfürdő és Szent György Energiaparkot érintő fürdőfejlesztés miatt, előreláthatólag 2021. november 30-ig a beltéri fedett fürdő medencéi (úszó-, tan-, gyógy-, gyermek pancsoló és hidromasszázs medence) illetve a gyógyászati részleg nem üzemelnek.

Az élményfürdő (családi és csúszdás élmény, gyermekmedence és jaccuzzi), a szaunavilág, valamint a szabadtéri strandfürdő medencéi a nyári hónapokban (úszó-, tan-, gyermek pancsoló-, gyógy és a beach medence) zavartalanul állnak vendégeink rendelkezésére.

A beruházásról adatairól szóló hivatalos tájékoztatás a Fürdőfejlesztés menüpont alatt található.

Aktuális fürdőtérképünk:

Vissza a hírekhez
Hírlevél Feliratkozás