Fürdőfejlesztés - Kisfaludy 2030

Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark egészségturisztikai fejlesztése.

A Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. támogatói okiratba foglalta a Lenti Gyógyfürdő Kft. Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark egészségturisztikai fejlesztése elnevezésű projekt támogatását. 

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg.

A Beruházást érintő fő területek:
-Gyógyászati részleg felújítása és bővítése
-Belső medencetér megújítása
-A főbejárat és az étterem korszerűsítése

A fejlesztésnek köszönhetően a fedett fürdő, nem csak esztétikai de vízgépészeti szempontból is megújul, továbbá az öltöző és vizesblokkok illetve a lég- és világítástechnika is korszerűsítésre kerül. Kialakításra kerül egy önálló gyógyászati részleg, ahol a meglévő szolgáltatások palettája nem csak további, a hagyományos gyógyvízhez kapcsolódó kezeléssekkel bővül, de a kezelőhelyiségek számának növelésének köszönhetően, helyet kap az egyedülálló oxigénterápiás kezelés is. Megújul és kibővül továbbá a jelenlegi vendéglátóegység a megnövekedett vendéglétszám kiszolgálásához, továbbá korszerűbb főbejárat fogadja majd a fürdőbe érkező vendégeket.

A Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark egészségturisztikai fejlesztése projekt azon fázisába ért, amikor is december 22-től megújult formában ismét vendégeink rendelkezésére állnak az alábbi medencék:

  • Fedett gyógyvizes medence
  • Fedett tanmedence

Bővebb információkért az üzemelő medencékről kattintson ide.

A beruházásról adatairól szóló hivatalos tájékoztatás a Fürdőfejlesztés menüpont alatt található.

Aktuális fürdőtérképünk:

Vissza a hírekhez
Hírlevél Feliratkozás