Fürdőink

Ajánlatkérés
- +
- +

Gyógyfürdő részlegünk 5 szabadtéri, 7 fedett medencéjével és 1 félig fedett medencéjével az év minden napján kikapcsolódási lehetőséget kínál a család minden tagja számára. A fürdő 4 egységből – gyógyfürdő, élményfürdő, strandfürdő és szaunából áll. A repertoárban az úszó- és élménymedencén át, a gyermek és baby medencéken keresztül, egészen a gyógy- és hidromasszázs medencékig bezárólag minden megtalálható. A részleghez kapcsolódik egy fedett pihenőtér, illetve egy szaunavilág is, melyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a kikapcsolódás élménye teljes legyen.

Gyógyfürdő

Gyógyfürdőnk medencéi a 40.000 éves nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyvízzel, számos egészségügyi panaszra nyújtanak gyógyírt.

Tovább a Gyógyfürdőre

Élményfürdő

Az élményfürdő minden korosztály számára ideális célpont. Legyen szó csúszdás élményfürdőzésről, vagy pihentető percekről a melegvizes jakuzziban.

Tovább a Élményfürdőre

Strandfürdő

A 8 hektár zöld területen elhelyezkedő strand területén, májustól szeptemberig 5 medence, többek között az 1.340 m2 vízfelületű Beach medence várja a strandolás szerelmeseit.

Tovább a Strandfürdőre

Közelgő programok

Aquafitness a Lenti Termálfürdőn
Dátum:
2022. 01. 01 - 2024. 01. 31.
Lakossági nyílt nap a Balance Medical centerben
Dátum:
2023. 06. 03.
Víz alatti csoportos gyógytorna
Dátum:
2022. 01. 01 - 2023. 08. 31.
Hírlevél Feliratkozás