Szállástípusok

Ajánlatkérés
- +
- +

Fürdőnk közvetlen közelében számos igényt kielégítendő szálláshely típusok is megtalálhatóak, melyek között a 2016-ban épült Thermal Hotel Balance**** zárt folyosón keresztül közelíthető meg a fürdőből. A Lenti Thermal Panzió közvetlenül a fürdő mellett fekszik, mely 15 balkonos, klímás szobával várja a kikapcsolódni vágyókat. Az 1500 m2 területen fekvő Lenti Thermal Kemping**** mindössze pár perces sétával közelíthető meg. A kempingben összesen 118 lakókocsis és 10 sátras egység található. Csodálatos környezetben épült Vendégházunk és apartmanjaink is várják a kikapcsolódni vágyókat.

Thermal Hotel Balance

A Thermal Hotel Balance szállodában 92 klimatizált modern felszereltségű szoba várja a kikapcsolódásra vágyókat, ahonnan közvetlenül zárt folyóson megközelíthető a Lenti Termálfürdő.

Tovább a Thermal Hotel Balancera

Thermal Panzió

A Thermal Panzió közvetlenül a Lenti Termálfürdő szomszédságában található kellemes környezetben, 15 balkonos felújított szobával várja a vendégeket.

Tovább a Thermal Panzióra

Thermal Kemping

A 4 csillag minősítésű Lenti Thermal Kemping a Lenti Termálfürdő mellett található, csendes zöld környezetben, ahol 15.000 m2 összterületen 144 lakókocsi egység található.

Tovább a Thermal Kempingre

Apartmanok

A családias hangulatot kedvelő vendégek számára, jól felszerelt apartmanok is elérhetőek, a Lenti Termálfürdőtől mindössze pár perces sétára.

Tovább az Apartmanokra

Lenti Termálfürdő
és Szent György Energiapark

5 szabadtéri

medence

4 fedett

medence

Változatos,

önálló szaunavilág

40000 éves

gyógyvíz

Időjárás

Közelgő programok

Aquafitness
Dátum:
2022. 01. 01 - 2024. 01. 31.
Húsvét
Dátum:
2023. 04. 07 - 2023. 04. 10.
Hírlevél Feliratkozás